UDFLUGT FOR SMÅ OG STORE

Tirsdag den 29. maj kl. 9.30-12.00

Turen går i år til lystanlægget i Hjerting, hvor vi sammen skal lege på den dejlige legeplads – og måske en tur til stranden.

Vi mødes kl. 9.30 på legepladsen i lystanlægget (indgang fra Hjerting Strandvej – parkering enten ved Hjerting Kanelaug eller p-pladsen lige inden badehotellet). Vi starter med at få formiddagskaffe/-snack sammen; enten i legepladsens pavillon eller på græsplænen. Medbring derfor gerne et tæppe.

Herefter er der fri leg. Græsset er bulet af jordvolde, som forbindes af en række træbroer. I en af voldene er der et stort rør, man kan kravle igennem. I mellemrummet mellem to volde kigger en hval frem, mens sæler boltrer sig i sandkassen.

Kl. 11.30 er det tid til at spise frokost. Medbring selv madpakke/drikkevarer. Vi slutter kl. 12.00.

Udflugten er gratis. Kirken sørger for formiddagskaffe og -snack.

Tilmelding senest tirsdag den 22. maj til børne- og ungemedarbejder Henriette Schertz Lauridsen på SMS (40 11 40 26) eller mail (henriette@saeddenkirke.dk).

Udflugten for børnefamilier arrangeres i samarbejde med legestuen.

Kilde: Folder ”Ta’ på legepladsen – 18 gode legepladser i Esbjerg Kommune”; udgivet af Esbjerg Kommune 2016