STRIKKE-FÆLLESSKAB

Strikkecafé
Onsdage i lige uger fra kl. 10.00-12.00

Kan du lide at strikke? Kan du strikke ret/vrang og følge en opskrift? Så er det DIG, vi søger! Vi søger strikkeglade frivillige til vores strikkecafé.

I strikkecaféen strikker vi bl.a. vanter/luffer, huer, halstørklæder og sokker i samarbejde med Hjemløses Venner i Esbjerg og evt. dåbsklude til kirkens dåbstiltag ”Døbt – og hvad så?”.

Vi sørger for garn og opskrift; du medbringer selv strikkepinde.

I strikkecaféen kan du også tage dit eget strikketøj med.

Vi mødes hver anden onsdag (lige uger) fra kl. 10.00-12.00 i kirkens lokaler. Hér er der mulighed for en hyggesnak over en kop kaffe og strikketøjet.

Strikkecaféen i Sædden Kirke startede den 15. november 2017. I starten strikkede de frivillige dåbsklude, som dåbsbarnets hoved bliver tørret med, og som dåbsfamilien får med hjem som et dåbsminde. Strikkecaféen er en stor succes - og vi har nu dåbsklude til de næste par år. Derfor igangsætter vi i efteråret 2018 et nyt strikkeprojekt i samarbejde med Hjemløses Venner i Esbjerg.

Har du garnrester (uld) og/eller ekstra strikkepinde til overs, tager vi gerne imod. Kan afleveres til kirketjeneren i kirkens åbningstid tirs-fre. fra kl. 9-13.

Kontaktperson: Hanne Scherning Sandbæk, T: 28 93 37 01

Kom og vær med i strikke-fællesskabet ved Sædden Kirke!

Idéen til dåbskludene fik sogne- og hospicepræst på Djursland, Ann Maj Lorenzen, en oktoberdag i 2016. - Jeg vågnede bare med idéen. På et tidspunkt havde jeg ærgret mig over de papirservietter, man bruger i kirken, og jeg havde lagt mærke, til at det var populært at strikke karklude, siger hun. Efter en snak med en kollega blev de enige om at gå i gang.
På landsplan har over 350 sogne taget imod denne nye idé og strikker dåbsklude. Læs mere hér