Sogneudflugt onsdag den 6. juni 2018

Vi tager afsted fra Sædden Kirke kl. 8.30 og forventer at være tilbage i Esbjerg ca. kl. 20.30.

Turen i år går til Hvide Sande, hvor vi drikker morgenkaffe og hører tidligere borgmester Iver Enevoldsen fortælle om byen og havnens udvikling.

Derfra går turen til Videbæk, hvor der vil være lejlighed til at spise sin medbragte frokost eller købe sin frokost i byen. Bagefter vil vi se Videbæk kirke, som i 2010 blev genindviet efter at være blevet ombygget og total-renoveret. Sognepræst Johannes Esmarch vil fortælle om kirken.

Turen går videre til TV MIDTVEST, hvor vi vil få en rundvisning, høre om TV-stationens historie og udvikling og få serveret eftermiddagskaffe.

På vej tilbage til Sædden kirke vil vi spise aftensmad på Næsbjerghus, hvor vi vil få serveret en lækker buffet.

Prisen for turen er 400 kr.

Prisen er inkl. bustransport, billet til TV MIDTVEST, morgenkaffe, eftermiddagskaffe og aftensmad (drikkevarer for egen regning).

Billetsalget foregår i Sædden kirke onsdag den 2. maj fra kl. 10.00-12.00. Evt. overskydende billetter sælges efterfølgende fra kirkekontoret.
Der kan højest købes 4 billetter pr. person.