Den aktuelle situation i Mellemøsten

FOREDRAG MED STEFFEN JENSEN

Onsdag den 8. november kl. 19.00
Treenighedskirken, Grådybet 23, 6700 Esbjerg

Steffen Jensens foredrag tager afsæt i den aktuelle situation i Mellemøsten; en region i verden, som er fascinerende, og som påvirker vores verden. Vi hører hele tiden om Mellemøsten, som er et område, de færreste af os forstår.

Steffen Jensens foredrag er både opdateret og aktuelt. I løbet af aftenen forsøger han at rydde op i tingene, give os ny baggrund og perspektiv for forståelsen af Mellemøsten, men – foredraget vil samtidig gøre os forvirrede på et højere niveau.

Læs mere om Steffen Jensen hér

Pris: 50,- kr. inkl. kaffe og brød

Grundet ferielukning på kirkekontoret hér ved Sædden Kirke sælges billetterne først fra den 19. oktober i åbningstiden. Men billetterne kan også købes på de 3 andre kirkekontorer fra den 9. oktober.

Foredraget arrangeres af Gjesing kirke, Treenighedskirken,  Sædden kirke og Hjerting kirke.