BUSK-GUDSTJENESTE

Tirsdag den 24. oktober kl. 17.00-19.00

BUSK betyder Børn, Unge, Sogn og Kirke. Hensigten med BUSK er at knytte bånd mellem netop børn, unge, sogn og kirke.

Nyt i år i Sædden Kirke er, at BUSK-gudstjenesten er en hverdag sidst på eftermiddagen. Børne- og ungemedarbejder Henriette Schertz Lauridsen fortæller: ”Vi ønsker at skabe rammer for familier med børn, sådan at de – på trods af en travl hverdag – kan komme i kirken og nyde fællesskabet der. Vi ved godt, at det for børnefamilier kan være svært at komme i kirke søndag formiddag. Så vi håber med dette nye tiltag, at børnefamilierne synes godt om kombinationen af gudstjeneste og fællesspisning - at man ikke skal hjem og lave aftensmad bagefter. ”

Vi starter kl. 17.00 med en børnevenlig gudstjeneste ved Tage Kristian Kristensen. FDF og spejderne har faner med.

Efter gudstjenesten er der aktiviteter for hele familien.

Så er det tid til fælles spisning. Det koster 15 kr. pr. person (kontant eller mobilepay). Og der er ingen tilmelding.

Vi slutter senest kl. 19.00, så de mindste kan nå at komme hjem, inden det bliver for sent.

Arrangementet er i samarbejde med FDF og KFUM-spejderne i sognet.